Sportovně-relaxační víkendy pro ženy 50+

19.02.2010 00:00

Masáže Badijan Ústí nad Labem, Relax Krásná Lípa, p. o. a Nordic Walking centrum Liberec Vás zve na sportovně relaxační víkendy s programem pro ženy 50+ . Tyto víkendy jsou určeny ženám, které chtějí strávit víkend v příjemném prostředí,  protáhnout si tělo při zdravotně zaměřeném cvičeni, projít se v přírodě a odpočinout si v kolektivu svých vrstevnic.  

Termíny pro jaro 2010:         vždy  pátek  – neděle  (ubytování v pátek  od 12 hodin, program od 17 hodin)

5. - 7. března     (Jako host paní Iva Kukačková z Ústí nad Labem s přednáškou o REIKI včetně ošetření a konzultací.)
23. - 25. dubna (Jako host paní Mgr. Drahomíra Horová, psycholožka a lektorka STOB, s problematikou zdravého hubnutí a stravování)
14. -16. května  ( Na květen plánujeme exkursi ve výrobně přírodní kosmetiky na Vlčí hoře a besedu o terapi SU-JOK.)

Místo:                          Krásná Lípa - centrum Českého Švýcarska

Máte- li zájem o naše víkendy, kontaktujte nás na adrese NW-Liberec@centrum.cz, abychom vás mohli včas informovat o našich akcích.

Ubytování :

Dům volného času Továrna (viz. www.krasnalipa.cz) na náměstí  v Krásné Lípě - nové zrekonstruované ubytovací zařízení hotelového typu , 2 až 5 lůžkové pokoje nebo  2 a 4 lůžkové apartmány. Možnost ubytování v pátek  již od 12.00 hodin.

Stravování:

Není v ceně,  možnost dokoupit snídaně (á 80 Kč), obědy a večeře (jednotné menu á 100 Kč) nebo dle nabídky z jídelního lístku.

Cena:                              950,- Kč (pokoje se společným příslušenstvím)        

                                        1350,- Kč (apartmány)

V ceně je zahrnuto 2x ubytování sportovní program a přednášky. Záloha 500 Kč je splatná při přihlášení, doplatek na místě.

V ceně není zahrnuto stravování a služby (masáže, sauna, kosmetika, pedikúra) individuální konzultace a další nabídka aktivit sportovního areálu. 

Doprava :

Vlastní, možnost  parkování. Lze využít spojení vlakem nebo autobusem.

Sportovní program:

Program bude přizpůsoben zejména pro kategorii žen 50+ . Naučíte se  Nordic Walking – zdraví prospěšnou chůzi se speciálními hůlkami, protáhnete si tělo při strečinku , kalanetice a zdravotním cvičení . Každé odpoledne je dispozici zdarma posilovna s instruktáží pro začátečníky.

Mimo naši základní nabídku můžete využít  saunu a další služby sportovního areálu (tenis, stolní tenis...). V okolí je síť cyklostezek a mnoho turistických zajímavosti. V zimě lze využít i nedaleký lyžařský areál na Jedlové.

Relaxace:

V rámci relaxace budou na výběr masáže – klasická, sportovní, medová, baňování, ošetření Su-Jok.  Pokud bude dost zájemců, zajistíme i kosmetiku  a pedikuru.

 Přihlášky:     

na e-mailové adrese cerna.j@seznam.cz nebo telefonicky u lektorek.
Barunka Prknová ,Ústí nad Labem – masérka ,  cvičitelka               mobil 603 294 515
Jana Černá , Liberec - masérka, instruktorka Nordic Walkingu        mobil 721 502 751, 485 102 328
 

Sebou nezapomeňte:

podložku na cvičení či karimatku, sportovní obuv do tělocvičny a na turistiku, sportovní oděv, deštník, láhev s pitím, batůžek a dobrou náladu. Máte-li, vezměte sebou i hůlky na Nordic Walkig. Omezený počet hůlek bude k zapůjčení na místě.   

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.